Petiție online

[contact-form-7 id=”161″ title=”Petitie online”]

NOTA

Primăria Turnu Rosu cu sediul în Turnu Rosu, str. Oltet, nr. 54, jud. Sibiu, România, va procesa datele dvs personale numai în vederea soluționării solicitării prezentei cereri.

Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate sunt voluntare. Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare către Primăria comunei Turnu Rosu.

Notificarea de revocare a consimțământului poate fi realizată și prin e-mail către dpoturnurosu@yahoo.com.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizarii datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv). Dacă consimțământul nu este acordat sau a fost revocat, datele personale nu vor fi utilizate în scopurile de mai sus.

În cazul în care aveți întrebări legate de această declarație de consimțământ sau de protecția datelor de către Primăria Comunei Turnu Rosu în general, vă rugăm să nu ezitați să contactați ofițerul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail: dpoturnurosu@yahoo.com.

Primăria Comunei Turnu Rosu garantează securitatea procesării datelor și arhivarea acestora în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Destinatarii datelor cu caracter personal sunt numai angajatii care au ca și atribuții soluționarea solicitării prezentei cereri.

Responsabilul Primariei Comunei Turnu Rosu cu protectia datelor poate fi contactat pe adresa de email dpoturnurosu@yahoo.com.

In conformitate cu Regulamentul nr. 679/2016 aveți dreptul de a solicita Primăriei Comunei Turnu Rosu, în ceea ce priveşte datele cu caracter personal referitoare la persoana vizată, accesul la acestea, rectificarea sau ştergerea acestora sau restricţionarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, precum şi a dreptului la portabilitatea datelor.

Programul National de Cadastru si Carte Funciara

Articole recente